perjantai 2. marraskuuta 2007

trimmeriä odotellessa

vaikka ikinä en oo päässy vielä tota pikku koiraa trimmaamaan koneella, ni nyt sitä jo odottaa innoissaan. karvat senku kasvaa nassussa ja tassuissa crinolla ja ne vois jo ajaa pois.ehkä vieläki enemmän odotan kuitenkin, että koira pääsee taas tutustumaan koneeseen ja totuttelemaan miten nätisti seistään, kun kone käy. viimeeksi meni kyllä oikein hyvin, mutta ei lisäoppi haitaksi ole!

eilen nypittiin ekaa kertaa korvakarvojakin pikkaisen. meihin tais kyllä enemmän sattua ku koiraan O_o
otettiin kyllä tosi vähän vaan pois. crino vähän läpsi tassulla ja koetti kallistella päätään pois, mutta ihmeen hyvin meni. tänään aiotaan jatkaa urakkaa. melko paljon niitä tuolla korvassa kasvaa, joten ajateltiin, ettei ihan kaikkia oteta kerralla..
itseä jännitti homma kyllä enemmän ku ois tarvinnu :)

joka päivä ollaan oltu pöydällä ja harjattu ja katsottu korvia, kynsiä ja hampaita. crino näyttää tottuvan hommaan nopeasti. toisaalta se on noin pienikin.. murkkuikäisenä saattaa olla noistaikin hoidoista hieman eri mieltä meidän kanssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

..ja jos ei ole vielä tottunut niin ei vaan avaa suutaan..(kasvattajan kasvattajan huomautus) ja se toinen lahja tulee näköjään vasta huomenna, olen pahoillani :(

Unknown kirjoitti...

no just ;)

muille tiedoksi minä en siis pienenä avannut ikinä suutani hammaslääkärissä.

aina se äiti kiusaa siitä :D

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.