sunnuntai 18. marraskuuta 2007

puuhaa


on tuon pikkukoiran kanssa elo kyllä mukavaa.

on pesty ja föönattu. ulkoiltu ja leikitty. matkustettu autolla ja bussilla. madotettu ja kohta rokotettuki. poika kasvaa silmissä. taas on tullut senttejä lisää ja ollaan ainakin 7 kilossa.


uusia leluja haukku on saanut maitotölkeistä ja vessapaperihylsyistä. hampailla ois kiva kaikkea nakerrella joten pakko järjestää sille jotain mitä saa nakertaa :D


trimmaamaan ei olla valitettavasti vielä päästy, mutta ens viikolla saadaan ilmeisesti tuo kuono kuitenkin taas lyhyemmälle karvalle. katsotaan nyt miten suunnitelmat toteutuu ;)


toisten sisarten kanssa ei päästy valitettavasti miittaamaan, kun tampereelta ei oo nyt rahaa lähteä junalla helsinkiin. ernokin oli koko viikonlopun autolla töissä..


ollaan harjoteltu "maahan"-komentoa ja näköjään se oli crinon aika helppo ymmärtää. toisin kuin toi ympäri-juttu. ehkä vähän liian vaikee juttu noin pienelle :D

remmissä kävelyä ollaan kanssa harjoteltu päivittäin. joskus menee paremmin ja joskus huonommin. muutenkin tuntuu että ulkona on alkanut paljon aiempaa enemmän kiinnostaa hajut, ihmiset ja toiset koirat. enne kuljettiin vaan mamin jalkojen vieressä :D


ja crino löytyy tietysti myös facebookin dogbookista nykyään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä pentumiitistä :) Kaksi valkoista ja yksi musta sisarus oli touhuamassa tänään Haltialassa, pari kuvaa Fean blogissa :) Toivottavasti pääsette ensi kerralla mukaan! - Ajatus on järjestää kerran kuussa, parissa, aina jotkut pääsee ja toiset ei, mutta kontakti säilyy :)
Meillä myös tuo hajujen maailma selkeästi auennut, reaktioita tulee ja selkeästi kiinnostaa. Pupun jäljistä Fea ei tosin ainakaan vielä ymmärtänyt mitään, vaikka sellaiset tuoreet ollaan pariin kertaan löydetty, mutta ne muiden koirien tuoksut. Rapsutuksia Crinolle :)