tiistai 27. marraskuuta 2007

haukkumisia ja ruokia

lueskelin crinon siskon blogia ( http://villafea.vuodatus.net/blog/959950 ) ja innostuin kirjoittamaan meidän ongelmista :S

1) sisällä pikkuinen ei hauku, mutta ulkona kyllä. leikkiin kutsu on lähinnä haukkumista ja hyppelyä edessä. hö. en halua että noin käyttäydytään.
ja koiralla on kuitenkin muutakin jännää puuhaa, esim ollaan metsässä eli virikkeitä ei puutu. olen yrittänyt kääntää selkäni crinolle, kun tulee räkytystä. eli en huomaa koiraa ja kehun kun kulkee hyvin. kun se on nätisti niin leikitään. ainakaan vielä ei näy oppimisen merkkejä.. ehkä se ei mee niin nopeesti.

toivottavasti osaan opettaa sen pois tosta. ois ikävää jos se vaikka vieraita menee pyytämään leikkiin heukkumalla. koira voi helposti pelottaa vieraita.

2) crino ei syö paljoa. päivän neljästä ruoka-annoksesta kaksi menee kokonaan ja kahdesta syö noin puolet. saako pikkuinen tarpeeksi ravinteita kasvuun noin vähästä? eläinlääkäri piti crinoa kuitenkin ihan normaalipainoisena.. oonkohan vaan neuroottinen..

ei huvittaisi jokaiseen ruoka-annokseen sekoittaa herkkujakaan, jotta nappulat maistuisi pelkästäänkin. mutta toisaalta tekisi mieli lisätä jotain ekstraa, jotta edes vähän enemmän söisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että blogimme innostaa...-Toivottavasti muutenkin kuin ongelmien osalta ;) *naureskelee* Meillä Fealla tuo sama tapa kutsua leikkiin, johon reagoin sanomalla tiukasti ei ja sitten jättämällä huomiotta. -Meillä Fea reagoi yleensä huomioimattomuuteen toivotulla tavalla, mutta tuossa aiheessa tuntui vaan innostuvan "kun mami ei huomannu leikkiin kutsumista", joten haluan viesti sen kielteisyyden selkeästi. Joskus myös käytän sellaista matalaa kurkkuääntä "räyh" Fealle silmiin tuijottaen noihin kieltoihin.