keskiviikko 7. marraskuuta 2007

esikouluun mars mars

otin yhteyttä koirakoulu pikkuhukkaan ja kyselin, milloin vauvaryhmä kokoontuu. pienen s-postin vaihdon jälkeen tänään tuli tekstari ja mentiin meidän ekaan tapaamiseen.

koska erno oli autolla töissä, päästiin myös tutustumaan linja-autolla matkustamiseen. menomatkalla ihmetytti uusi tilanne ja oven aukeaminen ym. tulomatkalla crino lähinnä nukkui sylissä tai oli reipas oma itsensä. viereenkin tuli toinen matkustaja istumaan ja crino ei välittänyt mitään. crino matkusti sylissä kun ajattelin, että kuski tuskin jaksaa odotella, että kävellään itse autoon ;)

hakametsän hallin pihalla harjoiteltiin sitten tihkusateessa puolisen tuntia pieniä harjoituksia; ohittamista, luoksetuloa, oudon esineen yli kävelemistä ja hihnassa kävelemistä. crinolla meni harjoitukset hyvin. kyllä kai kun kotona ollaan jo treenattu! paitsi tuo ohitusjuttu on vielä sellanen, jota pitää harjotella lisää.

luulen, että koulusta on hyötyä varsinkin silloin, kun ei huomaa omia virheitään. monesti voi käydä niin, että yrittää opettaa asioita ihan väärällä tavalla. siitä turhautuu ja on hankala korjata ilman objektiivista mielipidettä.

paikalla oli noin kymmenen koiraa. 11 viikkoisesta mäyräkoirasta 4 kk:seen tanskandogiin.
se oli kiva tapahtuma ja maksoi 4 €. toivottavasti johonkin yksittäiseen koiraan tutustuu paremmin, että voi pitää yhdessä pieniä pentumiittejä. tai harjotuksia.

ryhmä kokoontuu 2 vko välein. ensi kerralla ei päästä, kun se osuu samalle päivälle kuin rokotus. pitäisköhän siirtää rokotusta.. enpä taida kuitenkaan. kuukauden päästä sitten uudelleen vauvaryhmään.

Ei kommentteja: