perjantai 2. marraskuuta 2007

5,5 kg

noniin! päästinhän me punnitseen. tavallisella puntarilla ensin yksin ja sit koiran kaa. mun paino miinus mun ja koiran paino.. vaikee laskutoimitus: 5,5 kg!

potra poika. mukava seuraa, miten napero kasvaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä painitaan aikalailla samassa painoluokassa kuin meillä. Fean paino pyörii myös tuossa 5,5 huitteilla. -Pennut kasvaa niin nopeasti :)
Raija

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Sovittiin tosiaan että nuo pääkaupunkiseutulaiset järjestävät nuo ekat treffit omien aikataulujensa mukaisesti, nyt kun tämä meidän lauma sitten onnistui kaikista hienoista rokotuksista huolimatta tuon kennelyskän saamaan niin en lähden järjestämään kun en omia saa paikalle kuitenkaan. Ole ihmeessä Raijaan yhteyksissä - Raija varmaan tietää koska ovat ajatelleet siellä leikiskellä ja pidetään varsinaiset treffit sitten kun tämä yskä ym. tästä vähän helpottaa..

T: Paula

Anonyymi kirjoitti...

Hei Crino-veli ja perhe!
Mami on saanut yhteyden Sasu-veljeen ja Minttu-siskoon perheineen. Ollaan tapaamassa Haltialassa sunnuntaina 18.11.2007, aika avoin -päätetään kun nähdään hieman sääennustetta. Olisi todella mukavaa, jos tekin pääsisitte kanssamme kirmailemaan, leikkimään ja tutustumaan :)
Innolla toivoen Fea

Unknown kirjoitti...

oi oi! oispa kiva tulla. en oo ihan vielä 100% varma pääsenkö joten ein pysty vielä ilmottautumaan.. mutta kuulostais hyvältä!

ja pikaista paranemista yskään. onpa harmi kun sairastuivat :(