lauantai 10. marraskuuta 2007

iiiik! lapsia!

oltiin kummipojan 1 v synttäreillä. eli perjantaista lauantaihin oltiin jyväskylässä perheen luona, jossa on 1- ja 3-vuotias lapsi. kirkumista, juoksentelua, pieniä huitovia käsiä ja leluja joka paikassa. ja kaiken kukkuraksi tietenkin 150 km autolla yhteen suuntaan.

crino suhtautui lapsiin niin mielettömän rauhallisesti, että en voi olla kuin ylpea siitä! neuvottiin kyllä kolmivuotiaalle tytölle, miten koiran kanssa ollaan ja miten koira toimii (jos juokset niin se juoksee perään, jos kävelet, koirakin kävelee).
ja koirallekin "neuvottiin" miten lasten kanssa ollaan. nameja kun oli rauhallinen ja rohkaisua ku vähän pelkäsi ensin. ja crino pääsi kyllä aina lähtemään karkuun, jos tuntui liian ahdistavalta.

koiran lelut ois kyllä kelvannu oikein hyvin lapsellekin. pupusta tykkäs tyttö ja koira :)

1 vuotias taas käyttäytyi juuri kuin koirakin. kummatkin konttaili lattialla, välillä huito tassuilla/käsillään ja toisia tutkittiin. crino ei näykkinyt kuitenkaan, vaikka olikin alkuun tosi kiinnostunut pikkulapsista. esim konttaavan lapsen takapuoli on hyvä mennä nuuhkimaan :P

koiru oli kuitenkin melko rauhallinen lasten kanssa. sillä oli oma peti mukana, johon lapset ei saaneet mennä. ulkona taas käytiin välillä juoksemassa ja leikkimässä ilman lapsia. ilmapallon pamahdus tosin vähän pelotti.. eipä ihme.

nyt ollaan kotona ja crino voi taas olla oma itsensä. tuntuu, että lähtiessä jyväskylästäkin koira odotti jo innoissaa autoon menoa, että päästään kotiin! yleensä auto ei ole ihan suosikki..
automatka meni kyllä esimerkillisen hyvin. matkalla pysähdyttiin 1-2 kertaa pissalle. ois tuo varmaan pärjänny ilman stoppejakin, kun näköjään vain nukkui matkalla. ajateltiin kuitenkin ottaa varman päälle, kun autosta on ikävä siivoja pissoja.

Ei kommentteja: