sunnuntai 4. lokakuuta 2009

3. pui-pui -treeni

kun otin sauvat eteisestä niin crino innostui suunnattomasti ja suurinpiirtein saman tien kirmas takapihalle. no kunhan sain ovet auki sen tieltä.

ulkona kuitenkaan sitä ei huvittanut mennä keppejen välistä. mietin mikä on. koira vaan nökötti eikä edes noussut istumasta saati, että olisi pujotellut tai lähtenyt pallon perään. eikö se tajua vai eikö huvita vai mikä on. kunnes tajusin, että eihän puudelia kiinnosta samat palkinnot tietenkään kolmeä päivää peräkkäin. pallo ja kinkku ei vois vähempää siis kiinnostaa enää! hölmö minä..
huvittava tilanne kun crino istuu keppirivin edessä ja sanoo selvästi katseellaan että "kyllä mä ton osaan, mutta paljon maksat että teen sen?"

tultiin sisälle ja otin eilen töistäni saamaani mustaa makkaraa ja koiruus oli taas aivan täpinöissään. virittelin kaksi keppiä pystyyn olohuoneeseen ja sanoin pujo ja crino syöksyi aivan oikeasta välistä. ja selvästi näki että se tiesi, mitä siltä pyydetään. loistava juttu. tehtiin vain kaksi toistoa ja sitten aamupalalle.

Ei kommentteja: