sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Uni 2 v



ihana pikku uni tuli aikuiseksi, hmm.. tulikohan, no ainakin täytti 2 vuotta lauantaina ja laskiaissunnuntaina päästiin tapaamaan pitkästä aikaa villakoiria ja johannaa perheineen eli unin edellistä perhettä.

uni pääsi riemuitsemaan pupun (johannan perheen isovillan) ja tosi monen ihastuttavan isovillan kanssa pukinmäen koira-aitauksessa. mukava nähdä tuttuja villakoiria (enää crinon ei tarvinut tapella heidän kanssaan) ja mukava nähdä tuttuja ihmisiä :D
koirista voisi jutella aina loputtomasti ja jotenkin aika pysähtyy kun vaan höpöttää "meidän crino sitä ja meidän uni tätä"

lisää kuvia © johanna

lähiaikoina ei ole ollut tarvetta kirjoitella blogiin, valitettavasti. toisaalta ollaan vapaa-aikana juostu, hiihdetty, metsäretkeilty ja ihmetelty muuten vaan maailman menoa. edelleen jatketaan barffilinjalla (vaikka se on melko tuskaa ilman arkkupakastinta). koirat on olleet terveinä, jos ei oteta huomioon unin eilistä ripulointia. mistä muuten johtuu, että koira saa ripulin just silloin kun ollaan anoppilassa kylässä? onneksi teki hätänsä eteisen kaakelille eikä olkkarin matolle..

ilokseni ollaan tavattu myös kuvaamisen taidon omaavia henkilöitä, joten tässä vähän kuvasatoa edelliseltä villakoiramiitiltä viikon takaa.
kaikki kuvat on ottanut Heini Rytko











kakarat..

Ei kommentteja: