sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

siilinkari



en mie tajua mitä mie valitan, että koirat ei kulje nätisti. kulkeehan ne! ilmeisesti uni sai 2-vuotis lahjaksi aivot ja crinokin jonkinlaisen paketin, koska lenkit on sujuneet todella mallikkaasti. joka päivä ollaan käyty pitkillä lenkeillä ja jopa ohitukset ovat menneet haukkumatta. mukana on ollut nakkeja palkintoina, mutta aiemmin edes ne ei auttaneet. tänään ohitimme kymmeniä koiria kauniisti, mutta myös yksittäiset yllättäen lenkkipolulla vastaan tulleet koirat ollaan päästy nätisti ohi. jeiiiii!

tänään oltiin jäällä kun aamulehden järjestämä siilinkari-kävely innoitti. siilinkari on pieni majakka vähän matkan päässä näsijärvellä. ensin mentiin bussilla keskustaan, jossa tavattiin mika ja hänen layla-afgaani. käveltiin särkänniemeen, sieltä jäälle, pidettiin ihana piknikki majakalla (koirille rustoluita ja itselle kaakaota ja lukemattomia herkkuja :) ) ja käveltiin lapinniemeen takas. keskustassa käytiin vielä terassilla teellä ja sitruunakakulla ja lopulta väsyneenä kotiin bussilla.



menomatkalla bussikuski muuten kysyi, että "onko nuo sylikoiria?". ainastaan sylikoirat saavat automaattisesti matkustaa bussilla ja kuski päättää isommista päästääkö kyytiin. no vastasin tietenkin että "joo, eikös villakoirat ole nimenomaan sylikoiria?!" :D sain hieman mulkoilua, mutta jatkoin "mennään tohon keskelle ja nää on siinä oikein kiltisti". sain vastaukseksi "saas nähdä..". onneksi päästiin kyytiin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvä jos ne Unin aivot on nyt sen pääkopassa. Tuula

Alma kirjoitti...

Höh, onpa hassu sylikoirasääntö :D Mutta onhan villakoira sylikoira siinä missä muutkin.

Unknown kirjoitti...

tottakai ne on sylikoiria :D
täällä tampereella ei usein näe isoja koiria busseissa ja jotenkin siihen ei oo totuttu.

eilen taas yksi kuski kysyi ensin montako niitä oikein on?
-kaksi, mut ne on tosi kilttejä ja tottunut matkustaan

no kai ne voi sitten tulla.. onkohan joku matkustajista allerginen..?
-ei. ja nää on tosiaan tosi kilttejä!

hieman alko naurattaa (minua ja kuskia) mutta päästiin.

tuula: en oo varma onko ne tullut pysyvästi, mutta toivotaan :D

Johanna kirjoitti...

Se kato näki meidät siellä koirapuistossa ja säikähti, että joutuu takaisin, jos ei käyttäydy kunnolla. Viksu tyttö :oD