perjantai 18. helmikuuta 2011

valjakkojuoksua

ei hitto tästä pitäis saada videota! aivan uskomaton juoksulenkki takana. crino ja uni valjakkona edellä ja minä hölkäten perässä talutushihna vyötäröllä. kun veto ei kohdistu käsiin vaan lantioon on meno rennompaa ja ei ala ärsyttää se nykiminen. päin vastaoin se auttaa jaksamaan juoksiessa. unilla oli valjaat, joten vetäminen oli sallittua ja crino jolkotti alkunyinnän jälkeen unin vierellä.

tosi hauska lenkki ja jäi kaikin puolin hyvä mieli. hassun näköstä katsella valjakkoa, jossa "johtajakoira" menee korvat pompuloilla pompsahdellen iloisesti eteenpäin :D saana kävi tänään sitäpaitsi trimmamassa tuon kaunokaisen eli ainakin oltiin laittauduttu!
myös "möröille" haukkuminen jäi pois, kun ilmeisesti koirut ei pystyneet keskittymään kahteen asiaan samaan aikaan eli juokseminen ja haukkuminen ei vain onnistunut.

lisää tätä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskan kuuloista lenkkeilyä ja siitä ilmeisesti nautti koko porukka.
Tuula

Johanna kirjoitti...

Uni varmasti tykkäs. Meillä mentiin valjakkona pyörällä kesällä, vauhti oli muuten huimaa :D (kuva: http://www.histamiini.com/pupu/wp-content/uploads/2010/07/02072010163.jpg ) ja kuonopannat varmisti pysähtymisen :D

Unknown kirjoitti...

tänään sit mentiin hiihtolenkki valjakon kanssa. ja nyt crinolla on huskyvaljaat ja itellä hiihtovyö ja koirat kiinni joustavassa narussa.

toimii!

mut pitää olla valmis reitti et koirat menee suoraan. muuten lapsukaiset on ihan hämillään ja kulkee vierellä :D

mut odottaa ne osaa jo. eli pysähtyminen onnistuu. vielä vähän treenausta et oppis oikean ja vasemman..

Anonyymi kirjoitti...

5.3.2011 Tänään on muistaakseni Uni 2 v päivä onnea ja halauksia Uni
toivottaa Tuula

Unknown kirjoitti...

kiitos! halaukset toimitettu :D