sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

koiraviikonloppu



lauantaina oli meidän ekat agilitykisat ikinä!
crino oli kuuliainen ja ihana ja rata meni tosi hyvin. jotenkin sain kaivettua itsestäni sellaisen "katotaan minkälaista hauskaa puudeli pitää tuolla radalla" -puolen ja jännitys karisi juuri ennen meidän vuoroa.



yhdeltä hyppyesteeltä tuli kieltäytyminen, mutta muuten meni aivan loistavasti. nopeutta oli ja jopa kepit meni puhtaasti. mentiin hyppyrata joten ei ollut huolta kontakteista :D

crino oli paras isovillakoira ;)



crino siis sijoittui sijalle 12 ja (ilman 5 virhepistettä olisi ollut 2. jos ja jos..).
olen tyytyväinen reissuun vaikka raskas olikin. meidän treeniryhmän toinen koira ginga voitti ja tässä muutama kuva heistä:





gingan eka rata oli 9.20 ja päivän viimeisellä radalla kilpasi toinen treenikaveri wilma klo 19.20 joten päivä venyi. tutustuttiin crinon kanssa jyväskylän keskustaan, käytiin koirapuistossa ja kahden kaverin luona. toisessa crino joutui sopeutumaan kissan läsnäoloon (ja tuijotukseen :D ) ja toisessa vauvan konttailuun ympäriinsä.

tänään sunnuntaina oli vuorossa unille mätsäri. uni käyttäytyi ihanasti ja antoi katsoa hampaat ja seisottaa jne. liikkeitä kehuttiin ja lopulta sijoituttiin punaisten nauhan saaneiden kolmannelle sijalle! kyllä se on näyttävä koira tollasena "lyhyttukkasenakin". loistavaa treeniä siis unille ja mulle tollanen. pääsiäisenä kun ois sit ihan oikee näyttely.

en tajunnut pyytää ketään ottamaan kuvia meistä. d'oh. tässä kuitenkin muutama puudelikuva:



meidän reissuseura eli isovilla dolli ja keskikokoinen missi taas saavuttivat hienot sijat ihan BIS-kehästäkin. missi oli BIS 1 ja dolli BIS 4. on sillä lauralla vaan mahtavia koiria :D

Ei kommentteja: