perjantai 31. joulukuuta 2010

koko perhe agilitaa

oli parhaat agility-treenit ikinä!

crinolla takana 5 viikon tauko ja herra kiisi radalla ku mikäkin agilitykoira. selkeesti keskittyi hommaan, vaikka ajattelin, että se vain karkailee unin ja ernon luo. ehkä tää oli sille nyt niin hyvää laatuaikaa, että frolicit ja treenaamisen hauskuus voitti. putkille irtos taas vähän paremmin ja kepitkin meni vauhdikkaasti "helpommalta" puolelta.

eli mennään tietty 9.1. sitten epävirallisiin kisoihin ja (jos keinu opitaan parissa viikossa niin) 16.1. ois ihan virallisetkin kisat kotihallissa. ja huomenna ostan sen ensi vuoden lisenssin. että sellasta innostusta tällä kertaa :D

uni ja erno harjotteli hyppyjä ja puomia ja pieniä hyppyratojen pätkiä itsenäisesti. tais niilläkin hauskaa olla kun niin iloiset huudahdukset kuului hallin toisesta päästä. uni oli taas reipas oma itsensä ja tutkaili mielellään mitä A-esteen päältä löytyy ja kävi nuuhkimassa omituisia esteiden palasia. voi ku toivon, että uni ja erno pääsis jollekin alkeiskurssille keväällä niin pääsisivät kunnolla lajiin mukaan.

Ei kommentteja: