perjantai 17. joulukuuta 2010

agility pitkästä aikaa

kenen on tämä vauhdikas profiili?



no, pikku uniagilitaajan tietenkin! crinon selkä ei enää näytä vaivaavan herraa pätkäkään, mutta en uskaltanut hypyyttää sitä vielä tänään, joten uni pääsi tutustumaan agilityhalliin ja esteisiin. tuuriksemme kurssilaisista oli paikalla ainoastaan ryhmän vetäjä koiransa kanssa, joten saatiin rauhassa harjoitella ja saatiin sopivasti häiriötä toisella puolella haukkuvista koiruista.

uni meni reippaasti ja iloisesti esteitä eikä sitä näyttänyt pelottavan tai epäilyttävän mikään (toisin kuin muistan crinon kohdalla). aluksi mentiin hihnassa matalia hyppyjä, sitten ilman hihnaa. lyhyttä suoraa putkea mentiin kanssa toisen kutsuessa toisesta päästä ja lopuksi kiipeiltiin puomi ja jopa A:kin pari kertaa. eikä tuota neitiä pelota kiipeillä: häntä heiluen tepastelee lihapalan perässä. toki temput ei vielä ole hallinnassa, joten esteitä yritettiin myös kävellä läpi, kiertää ja alittaa :)

ja koska tiedän blogin lukijoissa olevan nykyään unifaneja niin tässä vielä pikku videopätkä touhuamisestamme (tosin kuvasuhde tais jotenkin kärsiä videon kääntämisessä ja äänet on yhtä särinää, volumet pienelle):



tunti taisi tarjota neidille aika paljon mietittävää, koska iltapalan jälkeen nukahti ja taitaa vetää sikeitä ainakin aamuun asti. tässä vielä poseerausta ernon ohjaamana hyppäämään.

3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Vaikka siskoni koiria en hirveän usein näekään, niin silti kyllä tulee ikävä pikku Unia, on se vaan semmoinen otus. Ihana nähdä, että pikku Uni on alkanut kotiutua, ja parivaljakko viihtyy yhdessä. Ja Unin väsäyttäminen on kunnioitettava saavutus!

Unknown kirjoitti...

unia voi tulla tänne tampereelle moikkaamaan! kyllä se varmasti ottaa vieraita vastaan iloisesti hyppien, vaikka oon kyllä sanonu, että ei saa pitää kotibileitä jos me ei olla kotona :D

Johanna kirjoitti...

Jokke yritti viime kesänä viikon väsyttää Unia, mut tais käydä toistepäin ;oD. Joken pitää kurkkia mitä "sen" koiralle kuuluu, kun jostain syystä viime kesäloman koirahoidon jälkeen, meidän koirat muuttui Joken koiriksi ;oD
Uni näytti videolta ihanan tasapainoiselta, pahin hössötys ja levottomuus näyttää olevan poissa. Upea suoritus!