tiistai 14. joulukuuta 2010

houdini (osa miljoona) sekä yksinoloa

mitäs tähän sanoa.. uni on taitava avaamaan ovet!

helppo



vaikeampi, muttei mahdoton



lopputulos:



"hei, meitsi tuli reissusta kotiin, tuos klo 12 aikoihin. Teidän koira oli tavalla tai toisella päässyt rappukäytävälle! Ilmeisesti ovi jäänyt huonosti kiinni, tms...
Päästin koiran takas sisään ja laitoin oven kiinni!
No hätä ;-)
Terv. Tomma (yläkerran rokkari)
ps. pirautelkaa, jos jotain hämminkiä..."



vakavasti puhuen. harmittaa, että uni ei ole vielä oppinut rauhoittumaan kotona yksinollessaan. toisaalta asiaan vaikutti varmasti monet asiat: juoksut, yksinolo ilman koiralaumaa, uusi koti,..

aloin lisäksi nauhoittaa läppärillä unin yksinoloa, jotta tietäisin ulvooko tai haukkuuko se yksinään: ulvoo. ja haukkuu. suurimman osan ajasta. ja kipittää ympäri kämppää. sitä haukkua ei kuule silloin kun lähtee eikä silloin kun tulee, mutta muuten se haukkuu ja ikävöi. no nyt kun asia on tiedossa voidaan sille jotain tehdäkin!

ensin hankin DAP-haihduttimen sekä DAP-pannan. toisekseen crino tuli kotiin ja omalla olemuksellaan näyttää mallia miten nukutaan :) kolmannekseen ollaan monta kertaa päivässä harjoiteltu "takki päälle, ovet säppiin ja pihalle nököttään ja sit takas parin minuutin päästä". ihan vaan jotta uni tottuisi, ettei siinä ole mitään ihmeellistä että ravataan ovesta ja välillä jää yksin.

uusimmissa yksinolonauhoitteissa se on jo melkein koko ajan hiljaa! onneksi ei olla jouduttu jättämäänkään nyt kuin 2-3 tunnin ajaksi. riemastutti oikeasti todella paljon huomata, että editystä on tapahtunut. vaikka naapurit ei valitakkaan (ja mm palauttavat koiran takaisin kotiin :P ) niin harmitti se, että koiralla on ollut ahdistavaa olla yksin. onneksi koira oppii.

Ei kommentteja: