lauantai 13. marraskuuta 2010

pikku Uni

nyt ne pysähty. huh :D





meille tuli hoitoon pikku Uni-villakoira. Uni on 1,5 vuotias narttukoira (Scarpebox Sogno Di Primavera), joka asui tuusulassa toisen isovillakoiran ja parin harjakoiran seurana. nyt unille etsitään kuitenkin uutta kotia ajanpuutteen vuoksi ja tuo vilkas tyttölapsi on nyt hoidossa, josko sopeutuisi meidän perheeseen crinon kaveriksi.

lisätietoa unista blogi ja kotisivu

käytiin aamulla 40 min lenkillä ja äsken vielä tunin metsäriehumisella. nyt ne nukkuu! ilmeisesti ainakin pieni energiapiikki on saatu purettua. jes. ei siis mahdoton tehtävä :) lisäksi pidetty hirveä läjä nameja mukana, jotta vapaana kirmaavat puudelit ovat voineet tulla vähän väliä luokse herkuttelemaan ja oppineet ehkä hieman luoksetulon kannattavuutta..

viime yö oli aika levoton. nukuin olohuoneessa koirien kanssa ja uni vaelteli hiljaa vikisten ympäriinsä. välillä nukkui, mutta lähinnä vaelteli, kävi lipomassa kättä ja vaelteli taas. ehkä tämä yö menee rauhallisemmin. päivällä käytiin myös maalaismarkkinoilla keskustassa (ja kauppahallissa ostamassa rustoluita) ja jätettiin koirut kotiin keskenään. keittiön ovea oli yritetty avata, makuuhuoneen ovi oli avattu (siihen laitetaan kans sitten haka..) ja yksi kenkä oli kuljetettu olohuoneeseen. muuten ei ihmeellisempää. koirut ei haukkuneet, kun tultiin rappukäytävään, mutta sitten kyllä, kun alettiin avaamaan ovea. ja kun lenkkikaverimme senni tuli käymään niin ovikellolle ei haukuttu vielä ihan hirveästi. vuh vain. saa nähdä minkälainen konsertti täällä on, kunhan nuo kotiutuvat.

mutta uni kyllä vie sydämen ja nopeasti. innokas tekemään yhteistyötä, tavattoman kiltti ja iloinen. ja söpö <3

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi miten ihanaa kun olette saaneet Crinolle kaverin. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Uni voisi jäädä teille =)

emmi kirjoitti...

ihania riehunassukoita. toivotaan et menee hyvin. elä stressaa. puss!