lauantai 20. marraskuuta 2010

crino hoidossa

koska unilla alkoi tietenkin heti juoksut, on crinon mentävä nyt hetkeksi hoitoon. harmittaa, kun sillä on nyt nuo tikit. luulen silti, että on helpompaa, että crino menee hoitoon kuin uni, joka ei ole vielä kunnolla kotiutunut.

crino matkusti tänään e:n vanhempien luo alkuun ainakin viikoksi. sitten seuraavasta viikosta ei vielä ole tarkkaa tietoa.. eikä olla suuniteltu millon poistatetaan tikit jne. 6-10 päivän päästä jossain..

ajoin tänään crinon konetyöt eli siistin tassut ja kuonon. lisäksi crinolle vaihtui kojoottimalli :) se on helpompi pitää siistinä hiekasta, mutta silti pörröinen ja runsas. turkista lähti siis jalkakarvat, korvakarvat sekä "munuaispallot".



nyt kun crino on toisaalla hoidettavissa, niin voimme keskittyä vain ja ainoastaan uniin. lähinnä sen haukkumiseen ja sellaseen vouhotukseen. muutama viikko aikaa kouluttaa unista kunnon koirakansalainen kerrostaloelämään. saas nähdä miten käy!

ps. ikävä crinoa jo nyt :'(

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hienoa, että hoitopaikka järjestyi. Odoteltiin jo, tuleeko soitto, että tuotte Unin takaisin :oD

Laura kirjoitti...

Hyvä että Crinolle järjestyi hoitopaikka.
ja Uni sai jäädä harjoittelemaan kerrostaloelämää,ois meinaan voinut neidin pää olla vähän pyörällä kun ois takaisin kotiin päässyt =D eli parempi näin!
Tsempit harjoituksiin!
p.s meilläkin on nyt nainen talossa ;)

Unknown kirjoitti...

crino oli kuulema ekan yön ainakin ollut oikein kiltisti tuolla anoppilassa.

ja en tiedä vaikuttiko crinon poissaolo vai juoksut vai mikä, mutta uni on ollut melko rauhallinen tässä pari päivää. tietty ulkona laukannut tuhatta ja sataa, mutta sisällä vaan nukkunut eikä ole juuri läähättänyt ja hössöttänyt niin kuin alkupäivät. haukkuu toki vielä ovelle jne, mutta mielestäni ei edes ihan hirveen paljoa. tai ehkä sitä ei vaan huomaa, kun ei ole kahta koiraa haukkumassa..

laura: nyt ainakin pitää noi tytöt viedä juoksulenkille metsään kun eivät pääse poikienkaan kanssa leikkimään.