sunnuntai 7. helmikuuta 2010

vaan näin!

mukava treenipäivä takana. otettiin rauhallisesti juttuja ja mentiin lähinnä rataa. crino on yllättävän nopea ja sitä on helppo ohjata. mentiin varmaan ekaa kertaa korkeita hyppyjä (55cm) ja ne meni hyvin: crino pomppi innoissaan.

puomi ja A ei onnistunut vielä. mutta kummallista huomata, että vaikka EN ohjaisi crinoa A:lle niin se juoksee siihen innoissaan. siihen asti, että takajalat on vielä maassa. sitten pysähtyy ja jää katsomaan minuun. outoa. häntä on pystyssä eli ei sitä oikeestaan pelotakaan. innoissaan on menossa mutta sitten alkaa epäilyttää. sama juttu puomilla.
leikittiin myös vetolelulla ja heitin sen A:n päälle ja crino jäi haukkumaan ja tuijottamaan sitä. sitä harmitti kun lelu oli siellä, mutta ei raaskinut mennä hakemaan!

eli todennäköisesti, jos saadaan rauhassa leikkiä esteillä niin se sinne jossain vaiheessa juoksee, ihan vaan huvikseen. tuntuu vaan että nyt se tietää tarkalleen mitä siltä odotan, mutta juuri nyt ei vaan huvita tehdä niin. onko se sitten palkkiosta kiinni vai mistä?

pitäisikö ensi kerralla kokeilla, etten palkkaisi sitä ollenkaan muuta kuin vaikka kuivanapsuilla ja sitten kontaktiesteille houkuttelisin vaikka makkaralla?

toinen huomio, minkä yksi treenikaveri huomasi crinosta oli, että se selvästi kärttää palkkiota minulta eikä irtoa kovin kauas. sitten kun esteet on opittu voitaisiinkin alkaa enemmän noita ohjauskuvioita treenaamaan ja vaikka laittaa makupaloja pikku alustoille tai jotain.

vaikka treenit oli kaksituntiset otettiin rauhassa ja lepäiltiin paljon. kokeiltiin myös isoa pöytää (pikkupöytä on ihan suosikki) sekä rengasta ja keppejä. lopuksi olisi jäänyt vielä aikaa lisää puomia vääntää, mutta tuntui, että crino oli jo tarpeeksi rehkinyt ja väsymään päin, joten lopetettiin.

Ei kommentteja: