maanantai 22. helmikuuta 2010

kosketuskeppi

harjoteltiin tänään kosketuskepin tökkäystä nenällä. kohteena grillitikku, jonka päähän tökätty kultainen puuhelmi. crino oppi idean nopeasti!

olen kerran yrittänyt opettaa tota sille kerran, mutta sillon ei onnistuttu. nyt kattelin tv:stä koiran ja isännän käytöskoulu -ohjelmaa (jossa oli muuten myös loistava kohtaus koirasta jolle opetettiin, ettei ruokaa saa varastaa klik ). ohjelmassa opetettiin pomeranille kosketuskepin seurausta ja kokeilin crinolle samaa. toimi heti!

eli viimeeksi en osannut aloittaa tarpeeksi helposti. nyt siis mukana käskysana "neppo" ja crino koskettaa kepin päätä, seuraa sitä, nousee takajaloilleen osuakseen siihen, käy maate koskettaakseen sitä jne. aiemmin kun annoin vaan kepin eteen ja yritin palkata kosketuksesta ei crino tehnyt mitään. tavallaan odotti käskyä. omituista.. samoin jätin nyt naksuttimen pois, koska en osannut säheltää samaa aikaan naksuttimen, kepin ja makupalojen kanssa.

tästä on hyvä jatkaa kohteiden kanssa.

2 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Heh, mulla tuntuu joskus että kädet loppuu kun on naksutin ja namit ja vielä kaikki ekstratilpehööri sinä mukana :D

ps. tervetuloa kylään jos oot tulossa Helsinkiin päin joskus!

Unknown kirjoitti...

juu tarvisiin ainakin yhden lisäkäden. ja kokeiltiin myös silleen et erno naksutti vieressä, mut koira meni kohtuu hämilleen siitä XD

ps.jeps! tullaan kyl mielellään. ois kiva nähdä sitä uutta lapsukaistaski.