tiistai 15. syyskuuta 2009

vuosirokotus liisan tyyliin

mentiin tänään eläinlääkäriin ottamaan rokotukset. ajattelin, että koska koira täytti vasta 2v niin pitää ottaa rokotukset, jotta ne on voimassa. oltais tultu hieman aiemminkin, mutta crinon vatsa oli kuralla eikä voitu madottaa sitä. ja kuites oli kiire saada rokotukset ennen agilitykurssia.

no. viikko sitten madotettiin ja nyt kun mentiin niin eläinlääkäri sanoikin, että edelliset rokotukset on voimassa 2 vuotta! eli ei sit otettukaan mitään. en minä oo niitä ikinä sen tarkemmin lukenut.. tai sit olin ajatellut, että ne on voimassa 2 vuotiaaksi tai jotain. no siitä tuli hieman halvempi reissu.. sen kunniaksi mentiin ostaa crinolle pussi ruokaa sekä sampoo ja hoitoaine.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun meni noin päin :) Me käytetään nykyisin sellaista eläinlääkäriä joka lähettää aina kutsun rokotuksiin niin ei tarvi itse miettiä asiaa. Mennään muuten tänään Seran kanssa vauvaultraan, saa nähdä onko masussa pieniä karvapalleroita. terkuin Päivi

Unknown kirjoitti...

sisarpuolia crinolle ja camulle! oi oi. en ehkä saa tulla sit aikanaan katsomaan niitä tai joudun adoptoimaan ne kaikki.

toivottavasti on tärpännyt ja terveet muksut masussa.

Anonyymi kirjoitti...

Tärpännyt ja masussa näkyi monen monta toukkaa ;)