tiistai 8. syyskuuta 2009

me päästiin agility-kurssille!

tamskilta tuli sähköpostia, että meille olisi paikka syksyllä alkavalla agilityn alkeiskurssilla. käytiin silloin keväällä karsinnoissa, mutta ei päästy mukaan. nyt siis uusi mahdollisuus. olin keväällä todella harmissani ja uskoin, että en pääse ikinä..

sitten olin taas ihan paineessa, koska kurssi olisi perjantaisin. pelkäsin, että olen joka tapauksessa töissä aina perjantait joten toi ei sopisi. mutta ei! kurssi on onneksi klo 15-16 eli ehdin vielä iltavuoroon viideksi. tänään kyselin pomolta olisiko mitenkään mahdollista saada kymmenen viikon ajaksi perjantait iltavuoroa. todelliseksi yllätyksekseni se onnistui! yleensä kun ei pysty lupaamaan mitään..

yhtenä ongelmana vielä on, että kurssi on pirkkalassa ja mulla ei ole talviautoa, mutta me mennään vaikka kävellen tai taksilla jos tarvii. kuhan päästään.

eli vihdoin huono omatunto epäaktiivisuudesta koiran koulutuksen suhteen saa väistyä ja me päästään agility-kurssille!

tässä vielä kuva iloisesta isovillasta suorittamassa rengasta:

6 kommenttia:

emmi kirjoitti...

LOL
Näyttää huonolta photoshoppaukselta, mut taitaa olla ihan oikee koira hyppäämässä.

Unknown kirjoitti...

no niinhän se on mut en oo sentään ite sitä tehnyt. mut kaikki missä on iso puudeli on ok :D

ihrakas kirjoitti...

Heipähei! Ei ole photoshoppaus, vaan kuvassa on koirani Salsa. Joskus se osuu jopa oikeaan renkaan väliinkin ;) Kuva on otettu Ojangon agilitykentällä joskus muinoin, oliskohan v. 2006..

Alkuperäinen kuva hävisi koneen hajoamisen myötä (ja varmuuskopioitahan ei tietenkään ollut otettu) ja tämä kuva on pelastettu pienestä kuvasta suurentamalla, siksi laatu on mitä on :(

Hauskaa, että pääsitte agilitaamaan, se on ihan parasta.

terkuin, Laura

ihrakas kirjoitti...

lisää vielä

Eiku sekoilin, oli siitä siis nopsaan tuosta kuvaversiosta poistettu joku ylimääräinen rumilus :D

Tässä originaali http://tinypic.com/r/ekia6f/4

Salsa on yhen agikisan käyny ja sieltä tuloksena komea hylly, nykyään Salsa treenaa agia vain koska se on niin kivaa ja kisaaminen jää Salsan tytölle, Tangolle.

Unknown kirjoitti...

loistavaa! toi ilme Salsalla on niin huippu. innoissaan renkaaseen ja ohi :D

joskus aikoinaan ku olin isovillakoiraa hankkimassa törmäsin tohon kuvaan netissä ja ilahduin niin paljon, ku suunnittelin kans agilitya joskus koirani kanssa harrastavan.

Unknown kirjoitti...

kukas kuvan on ottanut? voisin laittaa tohon postaukseen maininnan kuvaajasta.