perjantai 22. lokakuuta 2010

reipas kissa nimeltään Tähti

ollaan mökkeilty crinon kanssa paikassa, jossa asustaa myös kissa. tähti-kissa on ollut mökin kammarin puolella ja crino tuvassa tai ulkona. crino haluais hihnassa juosta kissan luo ja kerran yritti jopa napata siitä hampailla kiinni, kun tähti oli sylissä..



pihalle lähtiessämme jätettiin taas elukat eri huoneisiin, mutta tähtipä oli päättänyt yksin ollessaan avata oven ja mennä moikkaamaan koirua. tultii sisälle ja crino istui kiltisti nurkassa ja tähti hyppäsi tuvan pöydältä polleana lattialle!
voisin arvata, että tähti on laittanut ison koiran järjestykseen ja näyttänyt oman tahtonsa melko selkeästi. kumpikin oli kuitenkin täysin kunnossa (ei edes naarmua nenässä crinolla) ja reippaita ja uteliaita edelleen.

en ois ikinä uskaltanu päästää niitä huoletta yhteen, mutta onneksi asiat meni tälleen itsekseen. loppupäivän crino tuijotteli kissaa, hiipi välillä lähemmäs, kunnes tähti sanoi mihin asti saa tulla. tähti katseli ikkunoista, liikuskeli hiipien ympäriinsä ja välillä sihisi ja läppäsi lähelle yrittävää koirua. kun crino tuli omaehtoisesti pois kissan luota, palkkailin sitä juustolla. toivottavasti tämä sopuisa yhteiselo jatkuu ja näin ollen elämä helpottuu mökillä ku loppuu toi eläinten säätäminen eri huoneisiin.

Ei kommentteja: