perjantai 29. lokakuuta 2010

näyttelyreissu seinäjoelle

mentiin ytsäväni mikan ja hänen afgaanin kanssa näyttelyyn. koska afgaanikehä alkoi jo klo 9 aamulla lähdettiin tampereelta jo 5.30 aamulla. tai siis yritettiin lähteä..
mika pakkas layla-afgaanin autoon, auton käyntiin ja lämmityksen täysille. sitten mentiin kantamaan mun kamoja. tuo selkeästi ilkikurinen junnuafgaani sitten hypähti etupenkille ja läppäsi ovet takalukkoon. älä koskaan luota afgaaniin.. älä koskaan.

no siinä ihmeteltiin mitä tehdä, kun 2,5 tunnin päästä pitäis olla seinäjoella ja auto käy, mutta avaimia ei ole. lukkoseppä tuli paikalle puolen tunnin päästä. mulla oli onneksi kahvia mukana itselleni ja visa mukana mikalle lainattavaksi.

epäluotettava narttu pötköttelee takapenkillä kuunnellen poppia:



mika ja ylimääräinen raha:



ehdittiin kuitenkin näyttelypaikalle ja layla ehti kehäänsä! sitten se sai arvosanaksi "hyvä" ja mikan lepyttelyyn tarvittiin 48 cl punkkua.



takaisin hyviin asioihin :D
näyttelypaikalta löydettiin hieno uusi kampa (vain 12 €) ja tosiaan palkinnoksi saatiin hienoja ruusukkeita.



ja crinon arvostelu:
Gunilla Skallman, Ruotsi
maskuliininen hyvä ilme. hyvänpituinen pää. hyvät silmät. virheetön purenta. hyvä etuosa. seisoo eteenpäin työntyen (?). riittävät kulmaukset. erinomainen volyymi. hyvin sijoittunut ja kannettu häntä. hyvä turkki. hyvät liikkeet. miellyttävä luonne.


Ei kommentteja: