sunnuntai 10. lokakuuta 2010

10.10.10 tuulos ja varaserti!



aamukuudelta startattiin kohti hämeenlinnan tuulosta siskon ja crinon kanssa. koira oli trimmattu lauantaipäivänä ja konetyöt tehtynä perjantaina. edellisestä pesusta oli kulunut 5 viikkoa ja takkujen selvityksestäkin viikko, mutta silti meni pesu kohtuu helposti 3,5 tunnissa. näyttelypaikalla ei ollut ketään meitä auttamassa, mutta laitettiin siskon kanssa ponkkarit hienosti ja yritettiin vähän karstailla korvia ja jalkoja ja kammalla pöyhiä turkkia muuten. kukaan ei ollut viimeistelytrimmaamassa eikä auttamassa ja silti selvittiin hengissä! yritettiin jättää nyppiminen ja hösellys minimiin ja keskittyä niihin juttuihin mitä osataan.




tuomaria crino pelkäsi ja ei olisi halunnut, että se tutkii, mutta onneski ei vetänyt mitään ihan överihepulia. kehässä crino liikkui nätisti, mutta aavistuksen laiskasti.. ens kerralla innostan sen liitämään.





saatiin laatuarvostelussa "erinomainen" ja olin aivan tohkeissani! edellisenä kertana kun oli vain EH. sitten vielä sijoituttiin luokassamma toiseksi. avoimessa luokassa oli 5 koiraa. sen jälkeen lykkäsin jo koiran halauksien saattelemana häkkiin ja aloin suunnitella kotiinlähtöä. sit kävin vielä varmistaa, et olihan tää nyt tässä. eipä ollut vaan paras uros -kehä vielä osotti meitä. mie en varmaan ikinä opi noita näyttelysääntöjä..





paras uros -kehässä meidät voittanut avoimen luokan koira meni toki meidän edelle ja lisäksi myös valiokoirat, joita oli kaksi. sijoituimme neljänneksi ja saatiin vielä vara-serti. oon tosi tyytyväinen!



tuomarina Andras Polgar, tsekki:
medium size. very good condition. nice head. good topline. very nice front. very elegant dog. nice beautiful mover.



3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta suorituksesta !!!

Alma kirjoitti...

Waude, onneaonneaonnea!

Unknown kirjoitti...

kiitos! :D