perjantai 15. tammikuuta 2010

naksuttelu ja ruoka toimii

eli ollaan päästy ekoihin harjotteisiin naksuttimen kanssa ja toistaiseksi oon innoissani. vielä ei koira hirveesti tajua, että klikkaus tulee jostain sen tekemästä jutusta, mutta tajuaapa kuitenkin, että klik tarkoittaa palkkaa.

hirveen vaikee vaan edetä tarpeeksi hitaati. haluais tehdä vaikeempia juttuja heti. tai siis huomaamattaan vaikeuttaa tehtävää kohtuuttomasti. harjoittelua lisää..

barffi toimii! mössöt on syöty (vaihtelevalla ruokahalulla) ja luut crino narskuttelee heti. vatsa on pysynyt kunnossa ja kakkaa tulee varmaan puolet entiseen verrattuna, hyvä juttu!

agilityyn päästään huomenna varmaan kahden kuukauden tauon jälkeen. odotan tosi paljon! parina viikkona on ollut tauko ja loppuina yli 15 astetta pakkasta, joten treenejä peruttu. no odotus palkitaan. toivottavasti huomenna on antoisa kerta.

kahden viikon välit pesuissakin toimii! ei yhtä ainutta takkua, vaikka lyhyeenkin turkkiin on mahdollista saada kunnon huopatakut. tällä tyylillä siis jatketaan. pesun jälkeen turkki näytti tältä:

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Tsemppiä turkin kasvatukseen, Camulla riittää pesu kolmen viikon välein eli on huomattavasti helpompaa kuin pentuaikoina :)