keskiviikko 27. tammikuuta 2010

kuulumisia

pakkasta riittää ja agility-treenejä peruttu. harmittaa, mutta minkäs talvelle mahdat. lisenssi kuitenkin tuli tänään postissa ja tänä vuonna siis pääsis kisoihinkin, jos vaan opittais ekana kaikki esteet..

erno on reissussa kolmisen viikkoa ja koiran hoito ja lenkitys on nyt yksin mun vastuulla. aika paljon hommaa. mie en varmaan yksinään jaksais pitää koiraa. tai en tiiä, nyt ainakin vaikuttaa siltä. välillä pitkät päivät töissä ja päälle lenkit. no onpahan tullu ulkoiltua. kauniit pakkasilmat on aivan loistavia lenkkeilyyn! koska töitä on lähinnä illalla, niin ulkoilutkin on osunut sopivasti niihin hetkiin kun aurinko vielä paistaa ulkona.

eilen kun lähdettiin lenkille, tavattiin naapurin kiltti kääpiösnautserikin ulkona. koirat pääs juoksentelemaan ja leikkimään yhdessä. tosin crino ei aina osannut varoa liian kovia leikkejä pikkuisen kanssa. oltiin tunti ulkona ja juteltiin niitä näitä koira-asioita. ihanaa, ku vielä on naapureita kelle voi jutella ja kenen kanssa lenkkeillä!

koiran pesustakin alkaa olla jo kaksi ja puoli viikkoa, joten sekin urakka ois edessä. perjantaina sitten. kävin ostaa jo lisää sampootakin. tarvis vaan joltain vinkin hyvästä sampoosta, mitä vois tilata sit vaikka gallonan. noi eläinkauppojen pikkupullot hupenee niin nopeesti..

ja sit toisaalta selailen pentueiden blogeja ja pentuvälityksiä ja haaveilen pienestä harmaasta puudelitytöstä. voi ei! ei lisää hoidettavia!

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko kommentoida noita sun pentuhaaveita, koska itselläni on sama haave: harmaa iso- tai keskikokoinen villakoiranarttu :)

Unknown kirjoitti...

joo sellanen pikkunen söpö jolla ihan musta kuono ja harmaa pörrönen karva pienenä ainakin <3

keskari vaikka? tai isokin menis ehkä..