perjantai 4. joulukuuta 2009

agia ja se meni hyvin!

eli loistavat treenit taas takana. jes! mutta nyt olikin "kevytkalkkuna" -nakkeja ja motivaatio koiralla siis kohillaan.

puomi meni loistavasti myös korkeana. ekaa kertaa siis oikeessa korkeudessaan. pussi opittu. yllätyin, että crino uskalsi nenällään puskea sieltä läpi. ekat kerrat pussin suusta näkyi läpi, mutta nyt se oli jo ihan normaalisti. rengasta mentiin ekaa kertaa, keppejä harjoteltiin taas vähän lisää ohjaaja menosuuntaan.

uutena ohjausliikkeenä oli (meneeköhän nimi oikein) sylikääntö. hyvin toimi vaikkakin olin eka ihan liian lähellä ja meni vähän töksähdellen. samoin putken ja A:n ollessa lähekkäin oli hiukan haastetta saada crino putkeen, ennen kuin se on jo A:n harjalla.

treenejen jälkeen päästiin vielä metsään koulukaverien kanssa leikkimään (ja pikkasen tappelemaan. heh.)

ja vaikka alkeiskurssi on kohta ohi, niin harrastus jatkuu! pitää vaan hankkia lisenssi ja maksaa kausikortin ja alkeiskurssin erotus. sekä sit ens vuoden jäsenmaksu tietty. huh. no, on tää sen verran kivaa, että jatketaan!

2 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Jee, agilitykärpänen puras teitäkin!! Jipiii!!

Unknown kirjoitti...

niinpä! mie kyllä arvasin, että tässä käy näin. ja kun toi ajankohta (perjantai aamupaivä) on hyvä eli oon saanu töistä sen helposti vapaaksi niin ei vois olla paremmin. ja nyt kun vihdoin pääsi tuonne kurssille kaikkien säätöjen ja karsintojen jälkeen.

mikäs sen parempi harrastus, kuin oman koiran kanssa leikkiminen?!