maanantai 10. tammikuuta 2011

möllikisaa crinon kanssa

vapaapäivä ja epäviralliset agilitykisat sääksjärvellä


tamskin möllikisoissa 3. sija maksiluokassa! eli ensimmäinen agilitypalkintomme ikinä! mahtava fiilis ja vaikka kilpailijoita ei ollut kuin 6 ja tultiin neljänneksi (mutta toiseksi tullut oli jo virallisissakin kisoissa käynyt) niin silti mahtavaa :D
toiseksi viimeiseltä esteeltä tuli virhepisteet kun en ehtinyt ohjaamaan crinoa pitkän suoran radanpätkän päätyyn asti. eikä olla opeteltu tuota irtoamista niin paljoa.

palkintona koirankeksejä, karkkipussi ja pari puruluutikkua.



lopuksi vedettiin vielä putkirata ja siinä tultiin kanssa kolmanneksi ja palkintosijoille. se oli yllättävän paljon mun päätä vaativa, kun esteet oli periaatteessa helppoja ja nopeita, mutta ohjaus olisi voinut pilata kaiken. putkiradalta ei virhepisteitä ;)

rata näytti tältä. huh. toivotonta piirtää tohon sitä reittiä, ku sellasta pyöritystä. lähtö kuitenkin tuolta alhaalta oikealta.



ja jokaisen rimattoman hyppyesteen kohdalla crino hyppäsi. ilmeisesti ihan varulta. saatto olla vähän hassun näköstä, kun muut koirat juoksee läpi porteista, mutta meidän puudeli vetää vähintään 40 cm pomput jokaisen kohdalla. valitettavasti erno ei ollut enää siinä vaiheessa kuvaamassa, vaan olivat unin kanssa jo lähteneet kotiin. mutta hyvin kannustivat :D



tässä vielä ernon kuvaama rata. tosin ei viitsinyt ihan radan reunalta kuvata, ettei crino häiriinny ja lähde tulee luokse. tossa toiseksi viimeisellä esteelläkin vähän etsiskeli..

2 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Teidän meno näyttää tosi hyvältä! :) Crinolla on vauhtia ja osaat ohjata hienosti :)

Unknown kirjoitti...

jee! kiitos kannustuksesta :)
katotaan mitä tästä tulee.