perjantai 7. tammikuuta 2011

mätsäriä ylöjärvellä

näyttelyhommiin tarvitaan vielä lisää treeniä unin kanssa. siispä mielellään menee mätsäriin sen kanssa. laura vinkkas että ylöjärvellä olisi loppiaisena mätsäri ja mentiin, kun satuin menemään vasta iltaan töihin.

ensin uni venkuloit ja kiemurteli seisottaessa, mutta nopeesti se tajus että namin saa hyvällä käytöksellä. kehää odotellessa harjoiteltiin vapaana seisomista, "tavallista" seisotusta, hampaiden katselua ja pikkasen liikkumistakin, mitä nyt mahtui siellä juoksemaan.

vapaasti seisoessa uni on todella hyvässä asennossa, mutta häntä jää heilumaan alemmas. jos taas asettelen sen seisomaan, niin uni helposti nojaa taaksepäin eikä siis seiso etujalkojensa päällä. eli olisi loistavaa jos se vois seisoa vapaasti, mutta pitäisin sen hännästä kiinni. no harjotellaan lisää ja kokeillaan mikä toimisi parhaiten.

kehässä meni sitten treenin päätteeksi hyvin! tuomari sai tutkia hampaat ja muutenkin tunnustella. uni juoksi kauniisti eikä rynninyt niinkuin aiemmin tällä viikolla harjoitellessamme. tuomarilla oli myös mittatikku ja vaikka virallista lukemaa ei siitä katottukaan niin oli hyvä harjoitella sitäkin.

saatiin punainen nauha ja punaisten kehässä sijoituttiin toiseksi! ei muuta kuin palkintokaappia rakentamaan :D



ja kevään näyttelyitäkin jo vähän valitsin. harmittaa vaan kun näyttelyitä ei ole vielä maaliskuussa vaan vasta huhtikuun lopulla ja toukokuussa. ehtiipähän tukka kasvaa..

pimeässä parkkihallissa kuvat on mitä on, mutta tässä muutama.







kehiä odotellessa tutustuttiin myös toyvillakoiraan nimeltä Ruttu <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Uni ja Unin uusi perhe se jatkuu se onnistuminen näyttelyissä.
Kirjoitteli Tuula

Unknown kirjoitti...

kiitos!
toivotaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli Crino ei syö sitä loppuakin pois :)
E