sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

match show suoramalla

oltiin taas harjoittelemassa mätsärissä.
kangasalla, suoraman koulun pihalla oli match show, jonne osallistuttiin isoihin pentuihin. osallistuminen oli 5 € ja paikalla oli onneksi odotteluajaksi myös makkaran ja kahvin myyntiä :)

kokonaisuudessaan crino meni mielestäni oikein hyvin. seisomisen aikana olisi muutkin koirat kiinnostaneet, mutta seisoi kuitenkin nätisti vaikka pää kääntyilikin. juoksukaan ei ihan heti meinannut reipastua, mutta näytin crinolle lelua ja sitten mentiinkin hienosti! pakko ottaa joku jännä lelu mukaan kokemäen pentunäyttelyynkin. näyttää toimivan hyvin. toisaalta crino on aina ulkotiloissa reippaampi ja sisäkehissä tulee esille oikea viilipytty..

arvosteluna punainen nauha, ei sijoitusta punaisten kehässä. tuomarina oli Anni Raittinen, joka sanoi, että hirveen tasaväkinen pari, mutta crinolla oli virtaa enemmän. kiva kuulla, kun nimenomaan toi koiran reipastuttaminen kehään ollu tavotteena, ettei se löntystele vaan perässä.

peppi sai sinisen ja sijoittui hienosti toiseksi! ja sai siis hienon pokaalin ja ruusukkeen! onnea lauralle ja pepille :D

Ei kommentteja: