lauantai 22. maaliskuuta 2008

kokemäen pentunäyttely

käytiin crinon kanssa hakemassa pari pokaalia!
meillä meni aivan loistavasti. yhteensä 4 isovillaa; crino ja veli camu (kp), peppi ja sen sisko susu (vsp, kp). crino oli ROP-pentu ja RYP-3. lisäksi kunniapalkinto.

ihan tajuttoman paljon taas kokemusta ja tietysti hymy on herkässä kun noin hyvin meni :D
crino pääsi vielä äsken leikkimään ja painimaan pepin kanssa, äsken sai ruoan ja nyt kaluaa onnellisena raakaa luuta. crino on sen kyllä ansainnut!

hirveen paljon sain kyllä kannustaa, jotta crino ravasi. tuomarikin huomautti, että paljon peitsaa.. ja urosten kehässä multa tippui numerolappu ja crinon panta lähti kaulasta jne jne.. luulin jo ettei tästä tule mitään. no tulihan siitä lopulta :)

tuomarina tanya ahlman-stockmari:
ryhdikäs. erinomaiset rungon mittasuhteet. riittävä kallo. erinomainen ilme.hyvin kulmautunut ja rakentunut edestä. vahva runko. hyvät suorat eturaajat. syvä musta väri. hyvät käpälät. erinomainen lihaskunto ja luonne. hieman iloinen häntä. etuliikkeiden tulee vakiintua.

eli viime näyttelyssä, kun ainoa negatiivinen oli, että "kierteiset etujalat", niin nyt ne on "hyvät ja suorat" :D

kippis! mami on crino sinusta ylpeä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea vielä tuhannesti!!:) Hienoa!! Pepiltä Crinolle Halit ja Pusut;)

Veera ja Simba kirjoitti...

Heips! Ihan tuiki tuntemattomana lueskelin blogiasi ja täytyy kertoa että sain v'hän jopa rohkeutta tuota näyttely asiaa ajatellen :) Itselläni puolivuotias tanskandoggi uros jonka kanssa tahtoisin käydä näyttelyissä, mutta arastelen sinne menoa :D Sillä löysinkin blogisi kun aloin lueskella miten muilla ensikertalaisilla on mennyt :) Kiitos rohkaisusta siis! :D

Unknown kirjoitti...

hyvä juttu!

kyllä kaikkea voi kokeilla ainakin muutaman kerran. ja jos puuha ei ole mieleistä, niin sittenhän sen voi jättää. mutta en kyllä näe että siinä mitään ainakaan menettää.

ekalla kerralla kannattaa olla mukana joku joka tajuaa kuvioista jotain, kasvattaja tai muu joka on näyttelyjä kolunnut.

onnea matkaan! ja tohon näyttelytouhuun voi jäädä myös koukkuun :D