sunnuntai 28. lokakuuta 2007

koiraystävä Nukka


tänään käytiin kylässä ekan koiraystävän luona. kleinspitz nukka on ystäväni miinan koira joka on ollut usein meillä hoidossa. yleensä pikku nukka näyttää pieneltä ja leikkisältä pennulta, mutta tässä seurassa se käyttäytyi hyvin rauhallisesti ja arvokkaasti :)

huomenna crinon on tarkoitus mennä miinan ja nukan luo hoitoon, kun muuten yksinoloa olisi ainakin 8 h. se on vähän liikaa näin nopeesti. ja onhan se pitkä aika isolleki koiralle. crino on nyt ollut yksin pari tuntia kerrallaa. hyvin on ne pätkät mennyt.

ensin mentiin ulos koirien kanssa ja nukka yritti leikkiä, vaikka crino oli selvästi varautunut ja juoksi mielellään meidän jaloissa. nukan kiinnostus meni nopeesti kun crino ei leikkiin ryhtynyt. kuitenkin kun vastaan tuli vieraita koiria huomasi miina, että nukka meni heti suojelemaan pentua :D muihin koiriin crino ei tutustunut vielä. onhan se niin pieni ja rokottamatonkin vielä..
koko lenkin crino käveli nätisti meidän vierellä ja ihmetteli uusia maastoja ja pyynikin portaita.

sisällä sitten tuntu jo paljon turvallisemmalta. crino haastoi nukkaa leikkiin jatkuvasti ja varasti siltä lattialta lojumasta yhden luunkin. nukka ei välittänyt vaan antoi pienen riekkua ja härnätä. mielettömän pitkä pinna sillä! toinen nykii viiksistä ja leikkii purevansa vähän väliä. oli hassua katsoa riehumista, kun kumpikaan ei kumminkaan haukkunut.

nukan ruokakupille meno oli kuitenkin pystykorvalle liikaa ja crino sai tietää, että sinne ei ole asiaa. eli leikki ja pureminen ja töniminen jatkuu. ruokakuppi jäi rauhaan.

kotiin tultiin jo tunteja sitten, mutta crino vaan nukkuu. tais olla raskas päivä pienelle. huomenna sit sinne taas koirakaverin luo päivähoitoon :D

Ei kommentteja: