sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

harjoitus-mölli-kisat tallilla

oltiin talkoilemassa tallin harjoituskisoissa. talkoopalkaksi ilmainen startti ja mehän mentiin.

esteiden suoritus - ei onnistunut. crino ei halunnut puomille ja mie punttaisn sen pepusta sinne. sitten mentiin vielä pari kivaa estettä ja lopetettiin. crinohan harkoissakin kieltäytyy menemästä ekaa kertaa puomille, mutta sit ku sen on sinne työntänyt niin onnistuu seuraavat kerrat.. toisaalta nyt se ehkä huomasi, että pakko mennä vaikka ei haluaisi ja seuraavat kerrat ois sujuvampia

koiralla oli mukavaa - onnistui! crino oli motivoitunut ja innokas tekemään ja leikkimään!

kontakti ohjaajaan - ei onnistunut. crino tähys koko ajan missä erno on. erno tuli kans talkoileen ja crino ajatteli radalla lähinnä seurata minne iskä jäi. pitänee harjotella lisää häiriötilanteita..

mut ei haittaa enää! mukava päivä ja kokemusta rikkaampana. ja talkoilu koirakerholle on aina hyvästä.

lisäys edelliseen: yksi koira pissasi kaikkiin kolmeen putkeen. yksi koira karkaili ihan minne sattuu. yksi koira kakkasi radalle. ja mölliradalla maks 3 koiraa pääsi läpi ilman hylsyä ja osallistujia oli ehkä 10-15.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tosi hyvä kun uskaltauduitte kisaamaan. Miksi Crino ei halua puomille, onko se tippunut sieltä joskus ? kuinka se suostuu keinun menemään ?

Unknown kirjoitti...

ei se keinua mene. puomi ja A on jotenkin sille ärsyttäviä. on se liukastunutkin puomilla, mutta se oli sen jälkeen, ku sillä alko toi jännitys. ja tosiaan ku on yhden kerran mennyt niin sit se taas juoksee innoissaan. lisää harjoittelua vaan!