maanantai 30. maaliskuuta 2009

rapsutuksia ja aarre

mökkikuvia viikonlopulta. ja tänpäiväinen kuva ernosta ja tasapuolisista rapsutuksista. plus lisää nukkumisihmettelyä.
koirut on olleet paljon rauhallisempia tänään. "oma paikka" -systeemi toimii.




8 kommenttia:

aino kirjoitti...

oho onks teillä KAKS hauvaa nyt ?? vau ja vielä valkonen, jeeee voit leikkii välillä barbia ja muita kivoja hienohelmoja. ei sillä etteikö crinonki kaa vois. ihanaa:)

Johanna kirjoitti...

Tasapuolisuus ei koiramaailmassa yleensä toimi. Toinen on ylempi ja sen kuuluu saada enempi huomiota ja rapsutuksia. Ikänsä puolesta se olisi Filip, mutta on tarkkailtava kumpi pojista on johtavammassa asemassa. Tasapuolisuus johtaa varmasti uusiin yhteenottoihin.

Unknown kirjoitti...

no sepä se ku tietäis kumpaa alkais suosia. toisaalta kumpikaan ei ulkona leikkiessä halua alistua, mutta sisällä crino vaikuttaa pomolta. ja äsken tapahtui ihme, että filip meni pyytämään crinoa leikkimään ja sen jälkeen heittäytyi selälleen crinon eteen. oltiin melko kummissaan kumpikin.

crino on alkanut kyttäileen ja seuraileen filipin jokaista liikettä ja filip on vaan rentona ja iloisena vaikka mitä kävis. toisaalta jos crino tarpeeksi sitä ahdistelee niin filip murahtaa ja komentaa sitä kauemmaksi. pitäiskö puuttua tohon kyttäämiseen/ paimentamiseen vai tohon murahteluun?

äh. jos kellään on lisää vinkkejä tilanteeseen niin on enemmän kuin tervetulleita!

mutta tänään ehkä näyttäisi siltä että crino määrää. sille paljon huomiota lisää ja etuoikeuksia. katotaan mikä viikon lopulla tilanne..

Unknown kirjoitti...

niinpä aino! on tuo kyllä herttanen barbin koira :D
mutta vielä pitäis saada pojat suhtautumaan toisiinsa vähän suopeammin :S

Anonyymi kirjoitti...

Hei, nyt vasta huomasin että tänne voi kirjoitella :) meillä on sama tilanne Nadin ja Seran kanssa, ottavat yhteen päivittäin ja ei tiedä kumpi on pomo. pääosin Sera alistuu mutta esim. ulkona ei koskaan. onneksi koirat lopettaa rähinän heti kun karjaisen mutta aina en ole paikalla...

Unknown kirjoitti...

juu meilläkin on pojat eri huoneissa, kun yksin jäävät. juuri siksi etteivät sitten tappele, kun ei olla komentamassa. mutta varmaankaan ei nyt pystytä pitämään filipiä, kun crino ei sitä oikein hyväksy.

ja tietenkin heti kun päätettiin, että filip ei jää niin noilla on mennyt oikein lepposasti ja ulkonakin ovat leikkineet kiltisti..

Anonyymi kirjoitti...

Jos kerran olette päättäneet luopua Filipistä, niin täällä olis tarjolla maailman ihanin koira Sera ;) Ollaan myös kyllästytty jatkuvaan tappeluun ja se menis kyllä Crinon kans. Sera on kovin haukkuherkkä mutta tottelee hyvin ja annettais sitruunapanta mukaan...

Unknown kirjoitti...

kyllä meillä nyt on yksi koira vaan vähän aikaa! ollu aika raskasta oikeestaan meille kaikille. rauhallista kotielämää kolmistaan ja ehkä päästään aloittaan se agilitykin