torstai 18. syyskuuta 2008

masu sekaisin

pikku crinon masu oikuttelee taas. vasta se oli viikon löysällä ja sitten viikon taas kunnossa. sen jälkeen taas yht'äkkiä kakka ihan vettä pari päivää ja tänään tuli onneksi taas kiinteää.

äh. koira on syönyt lähinnä riisiä, jauhelihaa ja tehobactia (maitohappobakteereja). ja tuona ekana sairasteluviikkona se laihtui jonkin verran, enkä ole saanut sitä takaisin samaan kuntoon. huolestuttaa. ensi tiistaina mennään rokotukseen, joten silloin viimeistään pääsen lääkärin kanssa jutteleen tarkemmin mitä tehdä..

ja crino on silti tosi reipas ja touhukas ja iloinen. ja ei sillä ihan hirveen nälkäkään ole, koska esim riisi pelkästään ei kelpaa.

ja onneksi se osaa pyytää ulos silloin kun sen on pakko päästä! yhtenä aamun aherättiin siihen, että se haukahti makuuhuoneen oven takana. tiesi kyllä että jos ei nyt viedä, niin lattialle tulee.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kökkö :( Meillä eläinlääkäri siirsi silloin pienenä rokotusta kun oli ollut mahavaivoja, kun halusi olla varma, ettei tarvitse rokottaa uudelleen. Toivottavasti Crino paranee pian, tai löytyy syy. Tsemppiä! Raija ja Fea