sunnuntai 11. toukokuuta 2008

nerian-leiri

oltiin viikonloppu karvialla leireilemässä muiden nerian-koirujen kanssa.
ihana viikonloppu! crino näki sisaruksistaan jopa 6. valkoiset tytöt: minttu ja lumi sekä mustat tytöt: fea, dalia ja aida. pojista paikalla oli suuri musta elvis.

oli tietysti mukava nähdä muita sisaruksia ja vaihtaa kuulumisia ja mietteitä omista villoista. myös ratsastamaan päästiin kumpanakin päivänä. lisäksi vähän näyttelytreenia ja trimmailua. huippu viikonloppu! kiitos vielä hippiinan väelle! www.hippiina.com

crino käyttäityi nätisti, vaikka esim hepat alkuun pelotti. onneksi hevoset oli tottuneet puudeleihin ja osasivat suhtautua rauhallisesti crinon haukuntaan. sitten kun hevoset ei enää pelottanut crino päättikin mennä (kielloista huolimatta) hevoshakaan. sillä seurauksella, että sähköaita pysäytti puudelin pariin kertaan (ei kuvassa..). harmi, kun noin kävi, mutta tekemättömäksikään ei sitä enää saa. onneksi crino kuitenkin rauhoittui ja heilutti taas kohta häntäänsä.

sisarusten kanssa crino ei ihmeemmin paininut tai leikkinyt. porukka eleli mukavana rauhallisena laumana pihapiirissä. välillä tosin piti minttua ja lumia vähän tarkkailla, koska kummallakin oli juoksut alkaneet. crino, elvis ja b-pentueen noa saivatkin päät sekaisin tytöistä..


crino ja noa seuraa ratsastustuntia ja katselee makkaraa tuulessa


pikku kukka-harjakoira ei päässyt syliin, joten päätti olla tyytyväinen ja nukkua auringonpaisteessa


crino pääsi juoksemaan


ja osaa käskyn "tänne" :D


hepat oli aluksi jänniä


ja sitten niihinkin tottui


näyttelytreeniä. tunnista koirut: dalia, minttu, lumi, noa, crino, fea, olle

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä kerran seurasta ja Ernolle Fean namittamisesta ja vieraisiin rapsutuksiin totuttamisesta. meillä kaikki nukkuivat kuin uppotukit sunnuntai-illasta maanantaihin :)

Unknown kirjoitti...

eipä kestä! oli tosi mukava tavata :D
ja nähdäänhän jatkossakin, joohan?

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti!!!!! :)
R, K ja F